Afspraken maken

 

Afspraak maken:


Spreekuur op afspraak
Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken en wordt gehouden op iedere werkdag. U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08.00 en 11.00 uur.
Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw gezondheidsklachten. Zij doet dit volgens de protocollen van het nederlands huisartsengenootschap (de triagewijzer van de NHG). Daarnaast zal zij vragen hoeveel klachten u gaat bespreken op het spreekuur.
De assistente is verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.


Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak dan kunnen we er rekening mee houden in onze agenda.

 

 

 

Huisbezoek:


Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kunnen wij u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt. Het huisbezoek is niet bedoeld voor mensen die geen tijd of geen vervoer hebben om naar het gewone spreekuur te komen.

Openingstijden:

Werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur, tussen 12.30 en 13.30 hebben we pauze.

Telefoon Praktijk:

Werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur, tussen 12.30-13.30 hebben we pauze, in geval van spoed zijn we bereikbaar.


T: 070-345 5099

F: 070-346 5377

 

Thuisarts.nl:

Vraagt u zich af wanneer u naar de huisarts moet gaan? Raadpleeg www.thuisarts.nl voor informatie over gezondheid en ziekten

Avond- /nacht-/ weekenddienst:

Voor spoedsituaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u bellen met de Huisartsenpost (HAP) 070 346 9669

Bloedprikken:

 

Vanaf heden bloedprikken op de dinsdag en donderdag tussen 9u en 11u 's ochtends

Copyright © 2024 Huisartsenpraktijk Ramnath, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.