Medewerkers

Medewerkers werkzaam in deze praktijk


Artsen

Geboren in Paramaribo Suriname met een duidelijke roeping om dokter te worden, heb ik de studie Geneeskunde in Leiden afgerond waarna ik in Rotterdam aan de Erasmus MC de specialisatie tot huisarts heb gedaan. Na vijf jaar te hebben gewerkt in gezondheidcentrum Leidschenveen ben ik op 1 september 2008 deze praktijk gestart aan de Beeklaan. Ik zie u graag met uw gezondheidsvragen op de praktijk. 

 

 


Stuur Email
I.D. Ramnath-Kanhai, Huisarts

Lea Wiggers , Basisarts

Assistentes

Sinds juli 2020  ben ik werkzaam als doktersassistente bij dokter Ramnath-Kanhai. Ik sta u graag te woord met uw gezondheidsvragen en het plannen van een afspraak. Voor verdere informatie verwijs ik u naar  www.huisartsenpraktijkbeeklaan.nl/assistente

Talen: Nederlands, Berbers en Engels

Aanwezig: Maandag t/m Donderdag


Stuur Email
M. Benali, Doktersassistente/SOH

Sinds september 2021  ben ik werkzaam als doktersassistente bij dokter Ramnath-Kanhai. Ik sta u graag te woord met uw gezondheidsvragen en het plannen van een afspraak. Voor verdere informatie verwijs ik u naar  www.huisartsenpraktijkbeeklaan.nl/assistente

Talen: Nederlands, Turks en Engels

Aanwezig: woensdag, donderdag, vrijdag


Stuur Email
B.Aydin, Doktersassistente

Sinds oktober 2023  ben ik werkzaam als doktersassistente bij dokter Ramnath-Kanhai. Ik sta u graag te woord met uw gezondheidsvragen en het plannen van een afspraak. Voor verdere informatie verwijs ik u naar  www.huisartsenpraktijkbeeklaan.nl/assistente

Talen: Nederlands, Engels

Aanwezig: Dinsdag t/m Vrijdag


Stuur Email
R. Salaroe, Doktersassistente

Praktijkondersteuner Somatiek (POH-S)

Een paar jaar geleden ben ik, naast mijn werk in het HMC-westeinde, begonnen in deze praktijk.
Een bijzondere combinatie, de zorg in de 2e lijn combineren met de zorg in de 1e lijn.
Alle kennis en ervaringen die ik opdoe in het ziekenhuis kan ik heel goed inzetten en overdragen aan de mensen met diabetes binnen deze praktijk.
Met enthousiasme en toewijding begeleid en adviseer ik patienten.
Met als hoofddoel; zo lang mogelijk en waar mogelijk een zo goed mogelijke gezondheid behouden.

 


Stuur Email
E.Meijer, POH-S

 Sinds 2013 ben ik begonnen als doktersassistente bij deze praktijk. Sinds juni 2020 werk ik ook als POH-S, en ondersteun ik de assistentes en heb ik mijn eigen spreek uur als Praktijkondersteuner Somatiek.

 

Talen: Nederlands, Engels en Arabisch

Werkdagen: Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag

 


Stuur Email
F. el Brahimi, POH-S

Administratie

Sinds 2016  ben ik werkzaam als praktijkmanager bij huisartsenpraktijk Beeklaan. Mijn achtergrond ligt in management en zorg. Aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heb ik de opleiding Beleid en Management in de Gezondheidszorg (BMG) gevolgd. Met veel enthousiasme draag ik zorg voor het stroomlijnen van de administratie, de relaties tussen betrokken stake holders en alle overige office werkzaamheden.

 

Werkdagen: Maandag t/m Donderdag


Stuur Email
R.A. Kanhai, Praktijkmanager

Diëtist

Diëtiste,voor al uw vragen over voeding en dieetadviezen.
Aanwezig op woensdag van 10.00-18.00 uur.
Bereikbaar op telefoonnummer: 0636502926

Voor meer info: www.dietistenpraktijk-sharma.nl

 

 


Stuur Email
D. Sharma, Diëtist

Fysiotherapie

Fysiotherapie Landingslaan is vanaf augustus 2017, een samenwerking aangegaan met de huisartsenpraktijk van Dr. Ramnath-Kanhai op de Beeklaan in de binnenstad van Den Haag.

De specialisaties in de praktijk zijn fysiotherapie, kinderfysiotherapie, dry needling. Voor verder informatie verwijs ik u naar mijn website.

www.fysiotherapielandingslaan.nl

 


Stuur Email
D.Sardar, Fysiotherapeut

Gesprekscoaching (POH-GGZ)

Goede balans tussen lichaam en geest vraagt soms extra inzicht en begeleiding. Als heel ervaren coach begeleid ik met liefdevolle aandacht bij thema's als leren omgaan met burn-out, leren ontspannen, sollicitatietraining, conflicthantering op het werk of privé, rouwverwerking, omgaan met emotionele onderstromen, versterken acceptatie en innerlijke rust ervaren.

Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn website:  www.liveandlearn.nu 

 


Stuur Email
R.S. Visschers, Coach

Huidtherapie

Varsha Gunputsing heeft gestudeerd aan de Haagse Hogeschool waar zij in 2013 is afgestudeerd als huidtherapeut. Als huidtherapeut is zij gespecialiseerd in het behandelen van verschillende huidklachten zoals: acne, pigmentstoornissen en lymfoedeem.

 

 

 


V.Gunputsing, Huidtherapeut

POH-GGZ

Al vele jaren werk ik bij diverse huispraktijken als praktijkondersteuner- GGZ.
Mijn functie binnen de huisartsenpraktijk is praktijkondersteuner- GGZ

De Praktijkondersteuner GGZ, vaak afgekort als POH-GGZ, staat voor praktijkondersteuning van de huisarts voor wat betreft de geestelijke gezondheidszorg.

De Praktijkondersteuner GGZ probeert samen met de huisarts patiënten met psychosociale klachten en/of problemen in de persoonlijke sfeer te ondersteunen en kortdurend te begeleiden. Denk bijvoorbeeld aan problemen in relaties of op het werk.
In eerste instantie doen zij dat door de situatie met de patiënt in kaart te brengen. Op basis daarvan maken zij een vervolgplan of zullen wij vragenlijsten afnemen. Dat kan bestaan uit een verwijzing naar een andere specialist, zoals een psycholoog, psychotherapeut  of psychiater door zelf een aantal gesprekken te voeren.

De Praktijkondersteuner GGZ besteedt ook aandacht aan het leren omgaan met lastige situaties. Denk bijvoorbeeld aan relatieproblemen of omgaan met chronische ziekte. Voor de Praktijkondersteuner GGZ zijn vertrouwen, laagdrempeligheid en toegankelijkheid belangrijke aspecten in het werk.

Je kunt met of zonder tussenkomst van de huisarts een gesprek bij hen inplannen via de doktersassistenten. De gesprekken vallen onder huisartsenzorg wordt volledig vergoed.


A. Huisman, POH-GGZ
Openingstijden:

Werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur, tussen 12.30 en 13.30 hebben we pauze.

Telefoon Praktijk:

Werkdagen van 08:00 tot 17:00 uur, tussen 12.30-13.30 hebben we pauze, in geval van spoed zijn we bereikbaar.


T: 070-345 5099

F: 070-346 5377

 

Thuisarts.nl:

Vraagt u zich af wanneer u naar de huisarts moet gaan? Raadpleeg www.thuisarts.nl voor informatie over gezondheid en ziekten

Avond- /nacht-/ weekenddienst:

Voor spoedsituaties die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten kunt u bellen met de Huisartsenpost (HAP) 070 346 9669

Bloedprikken:

 

Vanaf heden bloedprikken op de dinsdag en donderdag tussen 9u en 11u 's ochtends

Copyright © 2024 Huisartsenpraktijk Ramnath, Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend.